Inundatii: Cum te protejeaza asigurarea?

Anuntul recent al INHGA privind Codul Galben de inundatii pentru 14 judete din Romania ne reaminteste de importanta pregatirii pentru evenimentele meteorologice extreme. Inundatiile pot provoca pagube semnificative bunurilor materiale, afectand locuintele, afacerile si bunurile personale.

In acest context, asigurarea joaca un rol crucial in protejarea ta si a familiei tale. Exista mai multe tipuri de asigurari care pot acoperi riscurile asociate cu inundatiile:

  • Asigurarea locuintei: Acopera pagubele produse la locuinta ta, inclusiv mobilierul, electrocasnicele si alte bunuri personale, in cazul inundatiilor.
  • Asigurarea bunurilor: Acopera pagubele produse la bunurile tale personale, cum ar fi autovehiculul, bijuteriile sau echipamentele electronice, in cazul inundatiilor.
  • Asigurarea de afaceri: Acopera pagubele produse la afacerea ta, inclusiv stocurile, echipamentele si cladirea, in cazul inundatiilor.

Este important sa te informezi cu privire la tipurile de asigurari disponibile si sa alegi o polita care sa se potriveasca nevoilor tale specifice.

Pentru mai multe informatii despre asigurarile disponibile si pentru a obtine o oferta personalizata, contacteaza un consultant al companiei noastre.

Se incarca ... asteptati